Ръководните фигури в Байерн (Мюнхен) вече са започнали разговори с треньора на Байер

...
Ръководните фигури в Байерн (Мюнхен) вече са започнали разговори с треньора на Байер
Коментари Харесай

Байерн форсира преговорите с Алонсо

Ръководните фигури в Байерн (Мюнхен) вече са почнали диалози с треньора на Байер (Леверкузен) Чаби Алонсо, твърди „ Скай Германия “.

42-годишният испанец е цел №1 на баварците за заместител на Томас Тухел, който си потегля следва края на сезона. Ливърпул също има голям интерес към Алонсо, като мърсисайдци към този момент договарят освен с испанеца, само че и с Байер.

Преди няколко дни Флориан Плетенберг разкри, че претендентите за един от най-обещаващите млади треньор ще би трябвало да платят за него отплата на " аспирините " от порядъка на 15-25 милиона евро.

Различните източници дават спорни сведения по отношение на желанията на самия Алонсо. Някои от тях, измежду които е Санти Ауна, настояват, че испанецът избира да продължи кариерата си в Ливърпул поради това, че мърсисайдци сега са по-стабилният и по-добре структуриран клуб от баварците.

Флориан Плетенберг обаче счита, че Алонсо би предпочел Байерн пред Ливърпул, тъй като задачата да бъде завещан Юрген Клоп наподобява доста комплицирана и в такава обстановка има огромен риска да загуби повече във връзка с развиването на кариерата си, в сравнение с да завоюва.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР